Back to All Events

Christus Koning & Dia-avond

CHRISTUS KONING 

Chiro Terdonck viert op zondag 23 november het feest Christus Koning. Hierbij houden wij een ochtendmis. De mis zal doorgaan om 10.00 uur in de kerk van de Heilie Familie. De leden worden om 09.45 uur verwacht in Chiro-uniform aan de kerk. Er gaan ook enkele leden iets voorbrengen. De mis duurt ongeveer een uurtje, daarna stappen we met alle leden en leiding naar onze Chiro om daar een leuke voormiddag te beleven. 

Als we op de Chiro aankomen, heeft de leiding een leuk spel voorzien. Rond 12.30 uur eten we allen samen. Vergeet dus zeker je boterhammendoos niet! De VB voorziet ook nog heerlijke soep en warme chocomelk. De spelletjes duren tot 15.30 uur. Daarna hebben de leden een halfuurtje vrij spel. ’s Avonds nodigen we iedereen uit op onze dia-avond. 

We vragen wel dat er zoveel mogelijk leden naar de kerk komen en de zondag vanaf ’s morgens beleven. 

DIA – AVOND 

Op onze dia-avond tonen we vele foto’s van het voorgaande Chirojaar, zowel van de zondagen als van het kamp. De dia-avond start om 16.00 uur en gaat door in Zaal Laagland. Tijdens de dia-avond kan u altijd iets te eten en drinken krijgen. 

Tijdens het kamp is Marjan (oud-leiding) komen filmen op de laatste dag. Zij heeft een leuk filmpje in elkaar gestoken dat ook wordt getoond. We gaan het filmpje ook online zetten zodat u het via internet kan herbekijken. Indien u graag een DVD wilt met het filmpje, moet u dat aan de groepsleiding (Sarah en Bart) laten weten, dan bezorgen wij u later de DVD.

Later Event: December 7
Sinterklaas komt naar de Chiro