Back to All Events

Christus Koning en dia-avond

CHRISTUS KONING

Chiro Terdonck viert op zondag 22 november het feest Christus Koning. Hierbij houden wij een ochtendmis. De mis zal doorgaan om 10.00 uur in de kerk van de Heilie Familie. De leden worden om 09.45 uur verwacht in Chiro-uniform aan de kerk. Er gaan ook enkele leden iets voorbrengen. De mis duurt ongeveer een uurtje, daarna stappen we met alle leden en leiding naar onze Chiro om daar een leuke voormiddag te beleven.

Als we op de Chiro aankomen, heeft de leiding een leuk spel voorzien. Rond 12.30 uur eten we allen samen. Vergeet dus zeker je boterhammendoos niet! De VB voorziet ook nog heerlijke soep en warme chocomelk. De spelletjes duren tot 15.30 uur. Daarna hebben de leden een halfuurtje vrij spel. ’s Avonds nodigen we iedereen uit op onze dia-avond.

We vragen wel dat er zoveel mogelijk leden naar de kerk komen en de zondag vanaf  ’s morgens beleven.

 

DIA – AVOND

Op onze dia-avond tonen we vele foto’s van het voorgaande Chirojaar, zowel van de zondagen als van het kamp. De dia-avond start om 16.00 uur en gaat door in Zaal Laagland. Tijdens de dia-avond kan u altijd iets te eten en drinken krijgen. 

Groetjes van de leidingsploeg, hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen!

Stijn S., Sarah, Lars, Kirsten, Chloé, Paulien, Lotte, Leonie, Cédric, Dieuwke, Jentel, Lauren, Jochem, Jolien, Manon, Lisse, Suzanne, Stijn, Michiel, Bart, Elnert, Berten, Wouter, Sandra

Earlier Event: November 6
Pitaweekend
Later Event: December 6
Sinterklaas